Items in Basket: 0
# 11

Lung

# 11

Label: Lung

Genre: Rock / Pop

Availability

  • MAGAZINE €6.00
    In Stock
«Αργήσαμε αλλά τα καταφέραμε», θα μπορούσε να είναι ένας κατάλληλος τίτλος για αυτή την είδηση, μιας και μετά από μεγάλη καλοκαιρινή παύση το έντυπο μουσικό fanzine Lung επέστρεψε με μια λεκτική και ηχητική πολυφωνία που διοχετεύεται σε 98 σελίδες.

Σε αυτή την έκταση λόγο έχει το μουσικό παρόν αλλά και το παρελθόν, μα κι εκείνο το μέλλον που τόσο προσμένουμε. Το αισθάνεσαι από το εξώφυλλο με τους Βlack Μidi και το οπισθόφυλλο με τον Brian Eno, στον οποίο αφιερώνεται κι ένα πυκνογραμμένο δεκασέλιδο, αλλά και, στις μέσα σελίδες, καθώς σμίγεις με πλατιές αποτιμήσεις για τους Ryley Walker, Tomaga, FACS, Xiu Xiu, Lost Girls, Clark, Andy Stott, Dry Cleaning, Jim Ghedi, Iceage και Perturbator, αλλά και τους Dinosaur Jr., Evan Parker, Dungen, Pauline Anna Strom, Tortoise, The Chills, Χριστόδουλο Χάλαρη, Nurse With Wound, Future Sound Of London…

Όπως και κάθε τεύχος του Lung, έτσι και το 11ο δεν διαβάζεται μόνο, αλλά ακούγεται κιόλας. Αυτή η εντύπωση σχηματίζεται από τη cd-συλλογή που συνοδεύει την έκδοση, περιλαμβάνοντας καλλιτέχνες και σύνολα από διάφορες κουκκίδες στο χάρτη. Πρόκειται για τους The Bug, Ryley Walker, Squid, The Weather Station, Xiu Xiu, Loscil, Iceage, Tomaga, FACS, Masayoshi Fujita, Glen, Jim Ghedi, Church of Man, Cory Hanson, Eccentronic Research Council και John Delias.