Items in Basket: 0
Ta Ths Epistrofhs

Logout

Ta Ths Epistrofhs

Label: Gama Records

Genre: Rock / Pop

Availability

  • LP €19.99
    In Stock
Ο Logout επιστρέφει με το 8ο άλμπουμ του με τίτλο "Τα της Επιστροφής". Με 15 χρόνια δημιουργικής δραστηριότητας στο ενεργητικό του και αρκετό δισκογραφικό έργο, το νέο αυτό άλμπουμ κλείνει νοητά έναν κύκλο που ξεκίνησε με τον πρώτο του δίσκο και το τραγούδι "Departure" (Paper Plane Flight Recorder, 2011, Inner Ear Records) και κυκλοφόρησε λίγο πριν τη μετανάστευσή του στην Ολλανδία.

Το άλμπουμ "τα της επιστροφής" αποτελείται από κομμάτια που γράφτηκαν κατά την περίοδο της πρόσφατου επαναπατρισμού του από μια -εκ διαμέτρου αντίθετη σε όλα- χώρα.

Το άλμπουμ ξεκινάει με το κομμάτι "Αθήνα είσαι τέλεια", το οποίο, παρά τον τίτλο του, περιγράφει μια καθόλου τέλεια αλλά αντιθέτως "απ' άκρη ως άκρη πουλημένη κι απογοητευμένη" Αθήνα. Το τραγούδι αυτό προμηνύει το γλυκόπικρο μείγμα κομματιών που ακολουθεί.

Τα τραγούδια του άλμπουμ είναι πιο προσωπικά από ποτέ, με αναφορές στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας όπου ο Logout μεγάλωσε, όπως η Αγία Ιωάννου, ο πιο κεντρικός δρόμος στην Αγία Παρασκευή. Δύο από τα κομμάτια του δίσκου, "Τσούχτρες" και "Αθήνα Είσαι Τέλεια", είχαν ήδη κυκλοφορήσει το περασμένο έτος και έχουν γίνει ήδη αγαπημένα στις συναυλίες του. Στο άλμπουμ αυτά τα κομμάτια παρουσιάζονται σε νέες εκδοχές που ταιριάζουν καλύτερα με το ηχητικό concept του δίσκου.

Σε αντιδιαστολή με το προηγούμενο άλμπουμ του ("Πονέμελα" - Inner Ear Records, 2022), όπου παραχώρησε μερικώς τα ηνία της παραγωγής και της μίξης, στο "Τα της Επιστροφής" ο Logout αναλαμβάνει και πάλι εξ' ολοκλήρου την παραγωγή, επιστρέφοντας στις πιο lo-fi και ανορθόδοξες ενορχηστρώσεις, όπως είχε κάνει παλαιότερα και στους δίσκους του "N91" (2019, Tiny Room Records) και "ΕΔΩ/ΕΚΕΙ" (2020, Tiny Room Records - B-otherside Records).