Items in Basket: 0
Live In Berlin - Milano - Athens

Melentini & The Running Blue Orchestra

Live In Berlin - Milano - Athens

Label: Veego Records

Genre: Rock / Pop

Availability

  • LP €23.99
    Dispatched within 5-10 working days
Live album from "Melentini & the Running Blue Orchestra". Pressed on 300 copies in Gatefold cover designed by Pan Pan.

Μετά από την επιτυχία των δύο προηγούμενων studio LP άλμπουμ της "Explosions Around, the Desert inside" , "ZRSHA; Fundus Uterus" και την συλλογή "9 Songs for Post Greek Films" η ταλαντούχα Melentini επιστρέφει με ζωντανή ηχογράφηση συνοδευόμενη από το σχήμα της Running Blue Orchestra.

Σύμφωνα με την ίδια την Melentini "Σκεφτήκαμε να κυκλοφορησουμε αυτο το σπάνιο υλικό ηχογραφήσεων ώστε να μεταφερουμε στους ακροατές που εχουν γνωρισει τα τραγουδια μου απο τις πλατφόρμες ή το σινεμά, τον ήχο μας ως full band επί σκηνής. Με το σχήμα μου, Running Blue Orchestra, το οποίο αποτελειται απο 3 εκλεκτούς φίλους μουσικούς και μόνιμους συνεργατες στην Αθήνα, τον Βασίλη Ντοκάκη(στην ηλ. Κιθαρα, synthesizers και backing vocals) , τον Κώστα Αντωνίου (στο μπασο) και τον Χρήστο Βίγκο (στα τύμπανα και backing vocals) παρουσιάζουμε μια συλλογή απο ζωντανές εκτελέσεις των αγγλόφωνων τραγουδιών μου που πραγματοποιηθηκαν στην διαρκεια συναυλιών με Running Blue Orchestra Αθήνα, Βερολίνο και Μιλάνο πριν την ακινητοποιηση των live απο την πανδημια. Η ιδέα ήταν του ηχολήπτη της μπάντας και παραγωγού Richard König ο οποίος ηχογράφησε και συνέλεξε το υλικό πιστεύοντας οτι ειναι μια ξεχωριστή εμπειρια η μουσική σχέση των μελών του γκρουπ στη ζωντανή του μορφή και με το οποίο εχουμε χτίσει απο το 2015 ένα πολύ προσωπικό ύφος που περιλαμβανει γκρουβάτες ενορχηστρώσεις και ατμοσφαιρικά τζαμαρισματα.
Ουσιαστικά θέλαμε να ξαναζήσουμε και να φυλάξουμε για το κοινό μας αυτές τις δυνατές μουσικές στιγμές της πιο προσφατης μίνι περιοδείας μας."