Items in Basket: 0
Small Hours

Boulouhtsis Periklis

Small Hours

Label: K. 24 Etaireia Periorismenhs Oratothtas

Genre: 80s Wave / Rock / Pop / Punk

Availability

  • CD Digi / Cardboard €12.99
    In Stock
Γνωστός από την συνεχή δημιουργική συμμετοχή του σε γνωστά και ιστορικά σχήματα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής όπως οι Κεφάλαιο 24, οι Όμμα, οι Χόμπιτ κ.α. αλλά και με μεγάλη συνθετική δραστηριότητα στη μουσική για το θέατρο, ο Περικλής Μπουλουχτσής κυκλοφόρησε ένα νέο CD άλμπουμ με τίτλο "Μικρές Ώρες"
__________________________________________________________
"Περικλής Μπουλουχτσής - Μικρές Ώρες" CD
Chapter 24 '80ties Side Projects Vol.1
(p) + (c) Κ.24, Εταιρεία Περιορισμένης Ορατότητας, 2021
Κυκλοφορεί ως ανεξάρτητη παραγωγή από την "Κ.24 - Εταιρεία Περιορισμένης Ορατότητας" καί διατίθεται ήδη το πρώτο cd της σειράς "Chapter 24, '80s Side Projects".
Η σειρά αφορά την παράπλευρη και κατά μόνας δραστηριότητα των τριών βασικών μελών του κεφαλαίου 24 κατά το δεύτερο μισό της δεκαετίας του '80 που μέχρι σήμερα παρέμενε ανέκδοτη.
Τρία ακόμη side projects του Κεφαλαίου 24 έχουν κυκλοφορήσει με υλικό του Βαγγέλη Μπουλουχτσή (URBAN VAMP - Ch. 24 '80's Side Projects Vol.2) του Αντώνη Λιβιεράτου (Έγχρωμο Γάλα - Ch. 24 '80s Side Projects Vol.3) και των Χόμπιτ (Hobbit "Behind That Fog" - Ch.24 '80s Side Projects Vol.4) με το τελευταίο να έχει κυκλοφορήσει μόνο ως Digital EP (hobbit-gr.bandcamp.com).
__________________________________________________________
Στα 17 οργανικά και δύο τραγούδια που περιέχει η ενότητα "Μικρές Ώρες" που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε σε τετρακάναλο κασετόφωνο από το φθινόπωρο του 1987 μέχρι την άνοιξη του 1988 στην Αθήνα από τον Περικλή Μπουλουχτσή, ξεδιπλώνονται σε πλήρη ανάπτυξη πρώιμες ambient ηχητικές εικόνες, experimental / psychedelic διαδρομές και σουρεαλιστικά ηχητικά περιβάλλοντα, σαν ένα "σάουντρακ" μίας νοερής ακολουθίας γεγονότων και καταστάσεων που αναπτύσσονται και ολοκληρώνονται ωρολογιακά κατά τις μικρές ώρες μιας ανήσυχης ολονυχτίας.
Όλα αυτά οδηγούμενα από ιδιότυπο χιούμορ αλλά και από τον άκρως ιδιωματικό κιθαριστικό κόσμο του Περικλή Μπουλουχτσή που έπαιξε και όλα τα όργανα!
_____________________________________________________________
Ψηφιοποίηση κασετών: Γιάννης Χριστοδουλάτος, Δημήτρης Καραγεώργος
Restoration / mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος @ sweetspot, Athens
Φωτογραφία εξωφύλλου: Άγγελος Σακκάς
Γραφιστική επιμέλεια, Lay out: Κώστας Σωτηρόπουλος @ creative
Glass mastering, εκτύπωση cd & digipack: monotype pressing (Pol).