Items in Basket: 0
Who Are They

Nielsen Danai

Who Are They

Label: United We Fly

Genre: Rock / Pop

Availability

  • LP 180gr €19.99
    In Stock

Other Formats

Η Danai είχε συστηθεί και πιο παλιά, μέσα από τα ιδιαίτερα live της στα οποία ξεδίπλωσε την dreamy, pop αισθητική της καθηλώνοντάς μας με τους πρωτότυπους μουσικούς διαλόγους μεταξύ του θηλυκού και του αρσενικού alter ego της.
Ο ήχος, τα όργανα που χρησιμοποιεί και ταυτόχρονα η σκηνική της παρουσία, είναι πάντα ιδιαίτερα και έχουν ξεκάθαρη ταυτότητα. Οι ζωντανές εμφανίσεις της αποτελούν μία μουσική παράσταση με φουτουριστικό, τελετουργικό και νοσταλγικό χαρακτήρα τον οποίο η Danai υποστηρίζει συνήθως με τα χειροποίητα κοστούμια της, ως απαραίτητο συστατικό τους.
Η Danai μας πρωτοσυστήθηκε ως μέλος των Rosebleed αλλά από το 2019 παρουσιάζεται πλέον ως solo artist. Έχει παίξει σε σημαντικά φεστιβάλ στην Αθήνα και στο εξωτερικό, όπως τα Summer Nostos Festival του ΙΣΝ (ΚΠΙΣΝ, Αθήνα), Taste The Music (Αγγλικανική Εκκλησία, Αθήνα), Fifty Lab (Βέλγιο) & Reeperbahn (Αμβούργο).

Μια ευαίσθητη καλλιτέχνης, ένα κορίτσι με διπλή καταγωγή, που γοητεύεται από το γεγονός ότι ζει σε μια πόλη γεμάτη διαφορετικούς πολιτισμούς, γλώσσες και κουλτούρες, εμπνέεται από αυτήν την ομορφιά και την πολυπλοκότητα και τη μετουσιώνει σε τραγούδια.