Items in Basket: 0
Maurice - X - Song

Dreamachinery

Maurice - X - Song

Label: Upfilter Records

Genre: Electro / Electro-Rock

Availability

  • 12" €11.49
    In Stock



Η UpFilter Records παρουσιάζει την πρώτη της επίσημη κυκλοφορία σε βινύλιο 180 gr, το EP του DreaMachinery Maurice X Song”. Με αυτό τον τρόπο και με κίνητρο την αγάπη της για τον ζεστό ήχο του βινυλίου και την επιστροφή στις διαχρονικές άξιες της μουσικής, ξεκινάει τον προγραμματισμό για μια σειρά σημαντικών κυκλοφοριών σε βινύλιο.


Το “Maurice - X - Song” από τον DreaMachinery, αρχικά κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή (Ιούνιος 2015) και αμέσως αγαπήθηκε από τους λάτρεις της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, Djs και ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Στην έκδοση του βινυλίου περιλαμβάνονται εκτός από την original version, 2 remixes από τον Echonomist και τον Dimitri Papaspyropoulo (Last Chance) καθώς και ένα b-side track με τίτλο “Vice City Lights”.


 


Ο DreaMachinery έχει σπουδές στο κλασσικό πιάνο και στον τομέα της ηχοληψίας - μουσικής τεχνολογίας και οι επιρροές του είναι από τους ήχους της Pure Disco στα τέλη των 70’s και της ηλεκτρονικής επανάστασης των synthesizers στα 80’s. Αφού πειραματίστηκε αρκετά χρόνια με πολλά old school synthesizers που έπεφταν στα χέρια του, το 2011 άρχισε να δημιουργεί τις πρώτες δικές του μουσικές συνθέσεις, με βάση πάντα την αναλογική του διάθεση, επηρεασμένος από καλλιτέχνες όπως: Giorgio Moroder, Chic, Kraftwerk, Howard Jones, Human League Gary Numan κ.α.