Items in Basket: 0
The Age Of Now

J Kriste, Master Of Disguise

The Age Of Now

Label: Louvana Records

Genre: Post Rock / Avant Rock

Availability

  • CD Digi / Cardboard €11.99
    In Stock

O πολυαναμενόμενος τρίτος δίσκος από τους J.Kriste, Master of Disguise. H τελευταία παραγωγή / κυκλοφορία της Λουβάνα Δίσκοι. Κυκλοφόρησε στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Πρόκειται για ένα δίσκο βαθιά συνδεδεμένο με το «τώρα» και την αξιοποίηση του. Σε μια εποχή όπου τίποτα πλέον δεν είναι βέβαιο, ο Μουμτζής, αναζητά αυτά που πραγματικά μας γεμίζουν και αναπλάθει ένα δικό του μουσικό κόσμο, φτιαγμένο από συναισθήματα αγάπης προς τον άνθρωπο και τη φύση του. Η καινούρια του δουλειά, προσπαθεί να αναλογιστεί τις εσωτερικές διεργασίες του ανθρώπου απέναντι στην πολυπλοκότητα της σημερινής κοινωνίας. Πιο συγκεκριμένα, τα τραγούδια του δίσκου πραγματεύονται τη διπολική πτυχή που μας επιβάλλει η τάση προς την παγκοσμιοποίηση, δηλαδή, από τη μια της αποκέντρωσης/αποξένωσης του ανθρώπου και των κοινωνιών από τους βασικούς πυρήνες της ύπαρξής τους (περιβάλλον στο οποίο έχουν γεννηθεί κ.λπ.) και από την άλλη την ευκαιρία γόνιμης αλληλεπίδρασης με τους άλλους ανθρώπους και τις άλλες κοινωνίες.


Ηχογραφήθηκε και μιξαρίστηκε στο στούντιο eleven63 στη Λευκωσία από τον Αντρέα Τραχωνίτη και βοηθό την Μικαέλα Τσαγγάρη. Tο mastering έγινε από τον Mike Hartung στο Propeller Mastering, Oslo.


Εκτός από τον Μουμτζή παίζουν οι μουσικοί Μάριος Μιχαήλ, Παύλος Μιχαηλίδης, Αντρέας Τραχωνίτης, Φώτης Σιώτας και Κώστας Παντέλης (Sancho 003), Σοφία Ευκλείδου, Στέλιος Ρωμαλιάδης (Luup), Ελευθερία Δαουλτζή, Δημήτρης Γιασεμίδης, Χάρης Λαμπράκης, Colin Somervell (Trio Tekke), Dave DeRose (Electric Jalaba), James Adams και άλλοι. Το εξώφυλλο του δίσκου φιλοτέχνησε η Φρόσω Μαύρου, οι φωτογραφίες είναι του Γιώργου Ιωάννου και το layout έκανε ο Φίλιππος Βασιλειάδης.