Items in Basket: 0
Here Comes The Sunset Vol. 4 - Compiled By Jose Padilla

Various Artists

Here Comes The Sunset Vol. 4 - Compiled By Jose Padilla

Label: Klik

Genre: Freestyle / Nu Jazz / Funk / Afro

Availability

  • CD Digi / Cardboard €13.99
    In Stock


 Κάθε καλοκαίρι ένας τεράστιος αριθμός συλλογών κυκλοφορεί, προσπαθώντας να εκπροσωπήσει τον πραγματικό ήχο της Ibiza. Αν σε κάποιον  αξίζει η ανάθεση μιας τέτοιας εκπροσώπησης, αυτός δεν είναι άλλος από  τον Jose Padilla, που επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Λευκό Νησί το 1975 και μέχρι σήμερα βρίσκεται εκεί παίζοντας μουσική. Για τον Jose ήταν πάντα μαγικό το να συνδέει διαφορετικές μουσικές με διαφορετικά χρώματα. Όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος για τις μέρες, «Αν ήταν γκρίζα, θα έπαιζα με ένα τρόπο, αν ήταν φωτεινή, σίγουρα και η διάθεση θα ήταν πιο φωτεινή, θα έπαιζα ανάλογα με το συναίσθημα».


 Τα ηλιοβασιλέματα στην Ibiza είναι από τις πιο μυθικές πλέον καταστάσεις, που κορυφώνονται με το ζεστό χειροκρότημα τη στιγμή που ο ήλιος χάνεται μέσα στα κύματα. Το ίδιο μυθικές ήταν και εκείνες οι κασέτες που εξελίχθηκαν στις πολυαγαπημένες Café Del Mar συλλογές, δημιουργήματα του Jose Padilla, που έχουν πουλήσει έως σήμερα περισσότερα από 5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Με αυτή τη δυναμική ο Jose κατάφερε να ξεφύγει από τη φτωχογειτονιά των παιδικών του χρόνων και να γίνει ένας Jet setter, παίζοντας μουσική στα πιο elegant σημεία του πλανήτη και λειτουργώντας ως ο μουσικός πρεσβευτής του νησιού.


Όλες του οι συλλογές μπορούν και ακούγονται σήμερα με το ίδιο ενδιαφέρον όπως όταν πρωτοκυκλοφόρησαν δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους να ανακαλύψουν το μοναδικό μουσικό γούστο του και τις ανακαλύψεις του από δουλειές μουσικών ανά την υφήλιο.   


 


Το Μάϊο του 2011 η νέα συλλογή του Jose Padilla με τίτλο Here Comes The Sunset Vol. 04 κυκλοφορεί για όλο τον κόσμο από την Klik Records. Αυτή τη φορά το τοπίο αλλάζει και από την Ibiza  και το Café Del Mar μεταφερόμαστε στην Ιταλία και το Singita Beach Club. 


 To Singita είναι ένα beach club εναρμονισμένο με τις σύγχρονες τάσεις που θέλουν την παραλία στο επίκεντρο όχι μόνο κατά τις πρωινές ώρες. Το  Singita είναι πλέον συνώνυμο της επιθυμίας απόδρασης, των δυνατών συναισθημάτων, των αισθησιακών ηλιοβασιλεμάτων, των εξωτικών οσμών και γεύσεων, της μοναδικότητας. Όλο το καλοκαίρι, το Singita, μόνο 25 χλμ από τη Ρώμη, καταφέρνει να μετατρέψει μια λεπτή λωρίδα άμμου σε έναν πραγματικά εξωτικό προορισμό.