Items in Basket: 0

Οι δίσκοι στις μέρες του κορωνοϊού 3.

Sat 04 Apr 2020
Καθώς πέρασε ήδη ένα διάστημα, που οι κινήσεις μας περιορίστηκαν και η ζωή μας και οι συνήθειες μας αναγκαστικά προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα … Και καθώς αναμένεται αυτή η περίοδος να έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, θα θέλαμε να σημειώσουμε εκ νέου μερικές πληροφορίες γύρω από τη λειτουργία του «Λωτού», αλλά και όλου του κυκλώματος της δισκογραφίας σε αυτές τις ειδικές συνθήκες.

Το κατάστημα παραμένει κλειστό ως φυσικό σημείο πώλησης, αλλά συνεχίζει τη λειτουργία του μέσω του site και των αποστολών που γίνονται. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε να έχουμε ροή νέων και παλαιότερων τίτλων, αλλά, ήδη πολλοί διανομείς ανά τον πλανήτη έχουν κλείσει (και κλείνουν όλο και περισσότεροι όσο περνούν οι μέρες), οπότε αναγκαστικά αυτή η ροή γίνεται με ένα τμήμα της δισκογραφίας. Επίσης, να ενημερώσουμε ότι όλο και περισσότερες κυκλοφορίες, που ήταν προγραμματισμένες για αυτό το διάστημα, αναβάλλονται για τους επερχόμενους μήνες, ενώ και οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στη διανομή των δεμάτων από τις διεθνείς μεταφορικές εταιρίες είναι κάποιες φορές μεγάλες.

Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια για μια αξιόλογη (και όσο γίνεται πιο ενδιαφέρουσα) ροή τίτλων, όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες και οι δυνατότητές μας, πρακτικές και οικονομικές. Να θυμίσουμε ότι μπορείτε να δίνετε τις παραγγελίες σας, είτε απ΄ ευθείας στο site, είτε με e mails ή τηλεφωνικά (Δευτέρα με Παρασκευή, 9.00 – 14.00), ενώ φυσικά, μπορείτε να απευθυνθείτε και για την οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ζήτηση.

Καλή συνέχεια, με υγεία για όλους!

Υσ. 1: Όσον αφορά τους δίσκους που δε βρίσκονται σε στοκ και έχουν την ένδειξη “Usually dispatched within 5-10 working days”, θα ήταν καλό να επικοινωνείτε μαζί μας πριν προβείτε σε παραγγελία τους. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, που θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε, αλλά και πολλές άλλες, που δε μπορούμε να τις εξυπηρετήσουμε αυτή την περίοδο.

Υσ. 2: Οι αποστολές, όπως έχουμε αναφέρει, γίνονται μέσω της ACS, με τιμές, τις περισσότερες φορές, χαμηλότερες από τις στάνταρ και πιο αργές ταχυδρομικές υπηρεσίες. Λόγω της γενικότερης μεγάλης αύξησης των online παραγγελιών αυτή την περίοδο, τα κούριερ έχουν υπερφορτωθεί, με αποτέλεσμα πολλές φορές να παρατηρούνται καθυστερήσεις και η παράδοση να γίνεται σε δύο εργάσιμες μέρες, αντί για μία. Δείξτε κατανόηση και μη ξεχνάτε, ότι οι απασχολούμενοι στα κούριερ, είναι από τους πιο σκληρά εργαζόμενους αυτή την ιδιόρρυθμη και δύσκολη περίοδο.