Items in Basket: 0
Sa Fylakto

Kehagioglou Xrysoula & Samaras Lazaros

Sa Fylakto

Label: Re-define Productions

Genre: World Music

Availability

  • MCD €4.99
    In Stock

Μετά τις τρεις δισκογραφικές του δουλειές («Νasmos», «Σταγόνες», «Το βαλς του Απρίλη») ο συνθέτης και ακορντεονίστας Λάζαρος Σαμαράς, «Σα Φυλαχτό» … λέει να κρατήσει την τέταρτη δισκογραφική του πρόταση, το νέο maxi single στο οποίο υπογράφει τους στίχους και τη μουσική.Το ίδιο λέει να κάνει και η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, που μέσα από τη συνεργασία της αυτή, κάνει την πρώτη της προσωπική δισκογραφική εμφάνιση.


Η Χρυσούλα τραγουδά και τα τέσσερα τραγούδια του maxi single που φέρουν τους τίτλους: «Το Φιλί και το Κρασί», «Σπασμένο Φτερό», «Σα Φυλαχτό», «Ζυγός», το οποίο κλείνει με τη μουσική του ομότιτλου ως Νο 3 ορχηστρικό.


Χωρίς μουσικές καινοτομίες, χωρίς επιτήδευση, με καθαρή διάθεση και στα δύο σκέλη των θεμάτων, ο Λάζαρος προσπάθησε να προσαρμοσθεί στην τόσο καθαρή και χωρίς περιστροφές ερμηνεία της Χρυσούλας.


Γνώριμοι ήχοι και στα τέσσερα ηχογραφήματα από έθνικ διαστάσεις σε minimal φόρμες, από μυρωδιές αναγεννησιακού τύπου σε μια μικρή γεύση Νότιας Ιταλικής παράδοσης, με στίχους για τον έρωτα, την αγάπη, στίχους υπαρξιακούς και σε πολλές τους στιγμές, κοινωνικούς.