Items in Basket: 0
Enas Paraxenos Kosmos

String Theory Ensemble

Enas Paraxenos Kosmos

Label: Re-define Productions

Genre: World Music

Availability

  • CD Digi / Cardboard €9.99
    In Stock



Ένα μουσικό project του String Theory Ensemble - Ζωντανή ηχογράφηση από τις συναυλίες στην αίθουσα Athenaeum, τον Ιανουάριο του 2015.


Το String Theory Ensemble σε συνεργασία με την εταιρία Redefine Productions, παρουσιάζει την ζωντανή ηχογράφηση του μουσικού project «Ένας Παράξενος Κόσμος», από τις συναυλίες που πραγματοποίησε τον Ιανουάριο του 2015 στην αίθουσα συναυλιών Athenaeum στην Αθήνα, με τη συμμετοχή του Αργύρη Μπακιρτζή (Χειμερινοί Κολυμβητές).


Το String Theory Ensemble συστάθηκε το 2011 από τους Γιώργο Πατεράκη (πιάνο) και την Μαρία Πλουμή (λαούτο) και ο Παράξενος Κόσμος ήταν το πρώτο μουσικό τους κοινό μουσικό εγχείρημα που παρουσιάστηκε στο κοινό.


Τα υλικά που χτίζουν αυτόν τον Παράξενο Κόσμο; Ο ασυνήθιστος συνδυασμός των δυο οργάνων (κλασικό πιάνο και παραδοσιακό λαούτο) που συναντάει την παράξενη φωνή του Αργύρη Μπακιρτζή κι ένα ετερόκλητο ρεπερτόριο με μεγάλες δεξιοτεχνικές απαιτήσεις και ξαφνικές εναλλαγές ύφους και ατμόσφαιρας: ραψωδίες Λίστ δίπλα σε ηπειρώτικα μοιρολόγια, αμερικάνικα ragtime και σονάτες Σκαρλάτι δίπλα σε fados και τραγούδια των Χειμερινών Κολυμβητών.