Items in Basket: 0
Meta-

Galanh Dhmhtra / K. Bhta

Meta-

Label: Cobalt

Genre: Electronica / Ambient / Experimental

Availability

  • LP 180gr €26.99
    Dispatched within 5-10 working days
HΔήμητρα Γαλάνη, συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Βήτακαι δημιουργούν ένα από καλυτέραalbumτων τελευταίωνετώνστο ξεκίνημα του 2000!

Την φωνή , της Δήμητρας Γαλάνη τη συνοδεύουν ηλεκτρονικοί ήχοι που και δεν αφήνει τελικά κανέναν ασυγκίνητο! Ο Κωνσταντίνος Βήτα, γνωστός από τους "StereoNova", δημιούργησε 7 τραγούδια για την Δήμητρα Γαλάνη και με τα 4 γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, τα διασκεύασε δίνοντας τους electronicήχους!

Από τις ποιο σημαντικέςερμηνείες τοualbumείναι το :"πες μου μια λέξη" των Μάνου Χατζιδάκι , στο "η μέρα εκείνη δεν θ' αργήσει" η ..."virtual φωνή" του Μάνου Λοΐζου συνοδεύει τη "real ερμηνεία" της Δήμητρας Γαλάνη . Το παραδοσιακό σμυρναίικο "αλητάκι" γνωρίζει κι αυτό τη τεχνολογία του σήμερα. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη συμμετέχει εδώ μαζί με την Γαλάνη.
Ο "λόγος της σιωπής" είναι ένα κομμάτι της Δήμητρας Γαλάνη και του Παρασκευά Καρασούλου που έφτιαξαν προς τιμήν του Παύλου Σιδηρόπουλου. Έτσι εδώ μιξάρεται και ενσωματώνεται στην περίφημη "ώρα του stuff" του αξέχαστου ερμηνευτή και τέλος το "κόκκινο κοχύλι" και τα "τραίνα".
"...Περπατούσαμε μέσα στη μουσική κι αυτή μας χάραζε το δρόμο..."Κωνσταντίνος Βήτα
"...Τραγουδώ όπως ανασαίνω..."Δήμητρα Γαλάνη

Κυκλοφορεί σε χρωματιστό μπλε βινύλιο.

limited έκδοση 180grLP+ insertαφίσα