Items in Basket: 0
Ena Gyro Ton Kosmo

Mpounatsa Alexandra

Ena Gyro Ton Kosmo

Label: Plus

Genre: World Music

Availability

  • CD Digi / Cardboard €9.99
    In Stock
Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα μας παρουσιάζει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, που έχει γενικό τίτλο “Ένα Γύρο Τον Κόσμο” και τρίτο σε σειρά, αφού έχει ακόμα δύο δίσκους στο ενεργητικό της με το συγκρότημα Les Au Revoir. Μέσα από τα 10 τραγούδια που περιέχει ο δίσκος, μας καλωσορίζει στον δικό της μουσικό κόσμο.Ένα μικρό λεύκωμα ιστοριών και συναισθημάτων των τελευταίων δέκα χρόνων. Με εννέα πρωτότυπα τραγούδια και μια διασκευή, θα ταξιδέψουμε στην ανατολή, τη δύση, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια!
Το album σε προτρέπει να χορέψεις με το “Ένα γύρο τον κόσμο” και το “Luna Rossa”, να χωρίσεις με το “Μεσάνυχτα” και το “Μη με κοιτάς”, να ερωτευτείς με το “Τα πάντα μου” και το “Στον κόσμο τίποτα άλλο”, να ταυτιστείς με το “Ο ήρωας μου” και το “Κομμένα φτερά”, να πονέσεις με το “Όπιο”. Ενώ με το τελευταίο της radio single και video “Καλού Κακού” μας παρουσιάζει ένα κοινωνικού χαρακτήρα τραγούδι, το οποίο θίγει τη ματαιοδοξία, την επιρροή που ασκούν τα social media στον άνθρωπο, τα πρότυπα ζωής που μας επιβάλλονται, την έλλειψη ενσυναίσθησης και κριτικής σκέψης. Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο θέλει να σου δώσει κουράγιο να τα καταφέρεις, σε όποιον στόχο έχεις θέσει, γιατί η ίδια η δημιουργία αυτών των δέκα τραγουδιών είναι αποτέλεσμα πολύ κόπου και αγάπης!

Ταξιδέψτε με το “Ένα Γύρο Τον Κόσμο” και αφεθείτε ελεύθεροι σε έναν υπέροχο κόσμο διαφορετικών συναισθημάτων, μελωδιών και ρυθμών!