Items in Basket: 0
Delta Punk

Fantastic Terrors

Delta Punk

Label: Mlk

Genre: Rock / Pop

Availability

  • LP €25.99
    Dispatched within 5-10 working days
Οι Fantastic Terrors κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο “Delta Punk”, μια μοναδική μουσική πρόταση στην Ελλάδα, που αντλεί έμπνευση από την ιστορία του rock για να συνθέσει την απολύτως σύγχρονη αυθεντικότητά του!
Η μπάντα που ξεκίνησε από γυμνασιακή φιλία στα νότια προάστια της Αθήνας, σήμερα παραδίδει το rock βίωμά της ηλεκτρολυμένο στα στοιχεία που αγαπήσαμε, το πρωτόγονο punk, το βαρύ blues, το βρωμιάρικο metal το νευρικό garage και ένα εκκεντρικό εκσυγχρονισμένο rock ‘n’ roll.
Η καταπληκτική παραγωγή των Steve Lado (Tardive Dyskinesia) και Mikko Chris Vlachos (Black Hat Bone) εντάσσει τον δίσκο σε μια ασύγκριτη αίσθηση του τώρα, αλλά σε ρήξη με ό,τι άλλο βρίσκεται στην επικαιρότητα.
Ήδη, λίγο πριν την πανδημία, οι Fantastic Terrors έκαναν αίσθηση με το πρώτο τους 7ιντσο βινύλιο “The Yodeler / Empty Refrigerator Sunday”. Ήταν ένα τραχύ κι ακατέργαστο αποτύπωμα του ιδιαίτερου -τότε underground- ύφους, που χαρακτηρίστηκε ως «ηλιαχτίδα φωτός» από το περιοδικό Metal Hammer, και προβλήθηκε με ενθουσιασμό από τα πολλά μέσα που ασχολούνται με το rock στην Ελλάδα, όπως το Rocking.gr, το Rock Hard, το Rock Overdose, το Metal View κ.λπ.
Μετά από δύο βίντεο κλιπ και μια σειρά δυνατών συναυλιών στο AN Club, στο BUMS Blackbird, στο Φεστιβάλ στη Θάλασσα (στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας) και σε άλλους χώρους, το συγκρότημα αφιερώθηκε στην ιδιαίτερα προσεγμένη ηχογράφηση του “Delta Punk”, το οποίο κυκλοφορεί σε βινύλιο από την MLK.