Items in Basket: 0
Filodia

Delasito Project

Filodia

Label: Delasito Project

Genre: Jazz / Avant Garde

Availability

  • LP €19.99
    In Stock
Το μουσικό σχήμα Delasito Project, με οδηγό τον ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό ήχο του βιμπράφωνου, έχει αναπτύξει ένα δυναμικό, πολυμορφικό ρεπερτόριο από πρωτότυπες μουσικές δημιουργίες, που βασίζονται σε επιρροές τόσο από την τζαζ και φανκ σκηνή, όσο και από την κλασική μουσική, τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και το έθνικ. Οι Delasito Project έχουν συμμετάσχει σε σημαντικά φεστιβάλ της τζαζ και σύγχρονης εναλλακτικής μουσικής, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση στο μουσικό κοινό, κυρίως λόγω των συναρπαστικών ηχοτοπίων που δημιουργούν.

Τον Ιούνιο του 2020 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος του μουσικού σχήματος, ως ανεξάρτητη παραγωγή. Το άλμπουμ Filodia - Α musical journey to jazzality αποτελεί ένα μουσικό ταξίδι στο κόσμο της σύγχρονης τζαζ, μέσα από τις συνθέσεις του βιμπραφωνίστα Χρήστου Σιτοκωνσταντίνου.
Αρμονική, ρυθμική, ονειρική, αυτοσχεδιαστική, μαγευτική, ανατρεπτική, απελευθερωτική, λυτρωτική, ενίοτε και χορευτική, αλλά και με παιγνιώδη διάθεση σε κάποιες στιγμές της, η Filodia έχει αποσπάσει ιδιαίτερα κολακευτικές κριτικές, τόσο ως σύνολο, όσο και για κάθε κομμάτι της ξεχωριστά.