Items in Basket: 0
#4

Sastein

#4

Label: SasteΙn

Genre: Rock / Pop

Availability

  • MAGAZINE €5.00
    In Stock
Το 4ο τεύχος του ΣΑΣΤέΗΝ κυκλοφορεί και φέρει τον Κυριάκο Σφέτσα (κομιστή της Greek Fusion Orchestra στη φετινή δισκογραφία) και την Melentini (με τις πηκτό σκότους –ή μήπως φωτός?- μελωδίες της) στο έμπροσθεν του.

Φυσικά και υπάρχει μία πλατιά θεματολογία στα άρθρα που καλύπτει από ζητήματα ηθικής και νομικής φύσεως (όπως η ΑΕΠΙ) μέχρι και αισθητικής (όπως το σταυροδρόμι όπου καλείται να επιλέξει πορεία ο Γιώργος Νταλάρας) αλλά και συνολικές αποτιμήσεις καταθέσεων δισκογραφικών όπως αυτή των Στέρεο Νόβα. Και εννοείται ότι θα συναντήσετε ως αναγνώστες μία ανάλυση της θέσης και τάσης του Κυριάκου Σφέτσα όταν στα μέσα της δεκαετίας του 70 παρήγαγε τα διαμάντια που φέτος είδαν το φως στην κυκλοφορία της Teranga Beat.

Φυσικά και υπάρχει το χωρίο των κριτικών όπου παρελαύνουν δίσκοι που κινούνται από την pop μέχρι τον πειραματισμό και από το παραδοσιακό μέχρι το έντεχνο.

Και τέλος, φυσικά και φυσικότατα, υπάρχει και το κομμάτι του περιοδικού όπου οι ίδιοι οι μουσικοί μιλάνε για τη διαδικασία, τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία των τελευταίων κινήσεων στο χώρο της σύνθεσης. Αυτή τη φορά γράφουν ανάμεσα σε αυτούς η προαναφερθείσα Melentini, ο Τάσος Στάμου, ο Αποστόλης Αρμάγος, οι ΜΕΝΤΑ και ο zzz… (οι τελείες χρεώνονται σε αυτόν ως μέρος του ονόματος του).
Και φυσικά όλα αυτά με την υπογραφή της γνωστής συντακτικής ομάδας που έχει στη σύνθεση της μερικές από τις καλύτερες ελληνικές υπογραφές του χώρου.