Items in Basket: 0
Kalemi

Space Blanket

Kalemi

Label: Untitled-1

Genre: Electro / Electro-Rock

Availability

  • LP 180gr €19.99
    In Stock

300 αντίτυπα αριθμημένα στο χέρι. Η έκδοση περιλαμβάνει μαύρο βινύλιο 180γρ και μονόχρωμη αφίσα τυπωμένη σε μεταλλικό χαρτί.



Οι Space Blanket παρουσιάζουν το πρώτο τους LP με τίτλο “ΚΑΛΕΜΙ”. Το άλμπουμ αποτελείται από 8 κομμάτια γραμμένα σε μια περίοδο δύο ετών. Το διακρίνει μία αγάπη για τα αναλογικά συνθεσαϊζερ της δεκαετίας του 80 με αναφορές σε είδη μουσικής πέραν της ηλεκτρονικής. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να δημιουργήσουν μια στυλιστική αποτύπωση που εκφράζει όσα συνέβησαν στο προσκήνιο της ζωής τους τα τελευταία χρόνια. Από αναρρίχηση σε ψηλές ορθοπλαγιές και πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς, μέχρι τις οξείες αντιθέσεις και τις ανισότητες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι από μας καθημερινά. Είναι όλα εκεί, με τη μορφή περίπλοκων ηχητικών κυμάτων και μαθηματικών αλγόριθμων. Με την καθοριστική συμβολή του Johnny Tercu (Kooba Tercu) στα φωνητικά, οι Space Blanket παρουσιάζουν το “ΚΑΛΕΜΙ”.

Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τους Space Blanket σε συνεργασία με τον Alex Ketenjian στο Unreal Studio. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Sweetspot. Το εξώφυλλο και την επιμέλεια παραγωγής πραγματοποίησαν οι Jola818 και G.Vic από Bend.