Items in Basket: 0
The Path

Outward Bound

The Path

Label: Slam Productions

Genre: Jazz / Avant Garde

Availability

  • CD €9.99
    In Stock

Το Outward bound τρίο είναι μια σύμπραξη τριών μουσικών από την Κρήτη. Προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους της μουσικής αναζητούν ένα κοινό πεδίο μεσω του αυτοσχεδιασμού εξερευνώντας τις δυνατότητες που δίνει ο συγκερασμός των ήχων του πιάνου(Αντώνης Τσικανδηλάκης) με την ηλεκτρική κιθάρα (Δημήτρης Νεονάκης) και τα drums (Γιάννης Ηλιάκης).
''The path'' ονομάζεται η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του σχήματος, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο από την αγγλική Slam productions.


              Πρόκειται για τρεις ενότητες αυτοσχεδιαστικής μουσικής που, παρά τις συχνές εναλλαγές, διατηρούν  συνολικά ένα ομοιογενές ηχητικό  τοπίο. Ελεύθερες φόρμες, ανοιχτές  στο χρόνο και  την πυκνότητα  των μουσικών  συμβάντων, συναντούν θραύσματα  αρμονικών  συνεχειών, αιωρούμενα θέματα  που  αντιπαρατίθενται με άναρχους  ήχους, ψίθυρους, κραυγές, παύσεις..  Χωρίς να  ακολουθούνται  κανόνες κάποιων συνθετικών  ιδιωμάτων, η μουσική αφήνεται να αναπτυχθεί σε πραγματικό  χρόνο άλλοτε  τυχαία  κι άλλοτε με  τη  διαδοχή αυθόρμητων  παρεμβάσεων  με προσανατολισμό στην αναζήτηση του ωραίου.