Items in Basket: 0
Behind The Eyes Of The Shadow

Electro Vampires

Behind The Eyes Of The Shadow

Label: Electro Vampires

Genre: Dark / Post Punk / Gothic / Neo-Folk

Availability

  • CD Digi / Cardboard €9.99
    In Stock
Οι Electro Vampires δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2010 από τα τρία εναπομείναντα μέλη των Ground Control, Lens (κιθάρα), Go Sha (πλήκτρα), και Y.O.P.J. (τύμπανα), τον Nicola, μπασίστα των Roundlights, και τον Sugar στα φωνητικά.

Οι διαφορετικές μουσικές επιρροές των μελών της μπάντας είναι εμφανείς, όμως η αβίαστη συνυπάρξή τους κάνει τη μουσική τους διαφορετική, απροσδόκητη, μοναδική. Βασισμένη στα πιο σκοτεινά μονοπάτια της μουσικής, με έντονα στοιχεία post-punk, αλλά και μελωδίες που αποτυπώνουν έντονα συναισθήματα, οι Electro Vampires κυκλοφορήσαν το πρώτο τους (αυτοχρηματοδοτούμενο) άλμπουμ τους, με τίτλο Behind the eyes of the Shadow, με μία άρτια εικαστική αισθητική να το πλαισιώνει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Την παραγωγή του άλμπουμ έκαναν οι ίδιοι μαζί με τον Νικόδημο Τριαρίδη και η ηχογράφηση έγινε στο Sonic Ark studio.

Είχαν τη τύχη να κάνουν αρκετά σπουδαία live, με σημαντικότερα αυτά μαζί με τον Peter Hook, τους Puressence, τους Ozric Tendacles και τους Pierced Arrow.

Η δίψα τους για ζωντανές εμφανίσεις αποτυπώνεται έκδηλα στους στίχους των Electro Vampires: “The Vamps are coming … thirsty for more !!!”

Just have a bite …