Items in Basket: 0
Nothing Is A Coincidence

Professional Sinnerz

Nothing Is A Coincidence

Label: Ihotron

Genre: Hip-Hop

Availability

  • CD €12.49
    In Stock
Τι γίνεται όταν το ελληνικό hip-hop πηγαίνει σε electro και rock μονοπάτια; Ο «αμαρτωλός» ήχος των Professional Sinnerz ήρθε για να μείνει. Δυνατά hip-hop beats, μελωδικά παραλληρήματα, γρήγορες ρίμες και... punk attitude. Και φυσικά ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, αφού το πρώτο επίσημο δισκογραφικό ντεμπούτο του χαρακτηριστικού συγκροτήματος από την Θεσσαλονίκη ακροβατεί μεταξύ ενός party δίσκου και του soundtrack της καθημερινότητάς μας...

Οι έκτακτες συμμετοχές τόσο από τους hip-hop καλλιτέχνες Εισβολέα και Γέλω (γνωστοί από τα συγκροτήματα Άλφα Γάμμα και Σκοτεινή Πλευρά), το νεουορκέζο ανερχόμενο rapper Symmetry, την trip-hop παραγωγό Hypnelia, όσο και οι πειραματισμοί με τους πιο hardcore Como Esta Loco και Nocturnal Vomit, θα μας κάνουν σίγουρα να χορέψουμε. Άλλωστε τα video clips των Professional Sinnerz ήδη προβάλλονται παγκοσμίως, ενώ οι ίδιοι οργώνουν τη χώρα με τις μοναδικές τους ζωντανές εμφανίσεις.


Οι Professional Sinnerz αποτελούνται απο 2 μέλη, τον Αδάμαντα (Mc) και τον Tyler (Παραγωγός, Dj). Ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2002 και μετά από μερικά κομμάτια που ετοίμασαν, αποφάσισαν να ονομαστούν Professional Sinnerz, εμπνευσμένοι από ένα στίχο του Εverlast από το κομμάτι "Rhyme in da Chamber" όπου μας διηγείται ότι είναι "Professional Sinner since birth", κάτι με το οποίο μπορεί το group να ταυτιστεί απόλυτα.