Items in Basket: 0
I Think ... I  Miss That Pressure

Moot Point

I Think ... I Miss That Pressure

Label: B-otherside / Vinyl Mania

Genre: 80s Wave / Rock / Pop / Punk

Availability

  • LP €22.99
    Out of Stock
Οι Moot Point ξεκίνησαν την πορεία τους το 1984 και το 1986 κυκλοφόρησαν σε κασέτα τον κύκλο τραγουδιών με τίτλο Gonna Blast Ya Fulla Lead που περιείχε 22 κομμάτια σε ένα ακραίο όσο και πρωτοποριακό μείγμα πανκ ήχου, garage πινελιών, rock'n'roll συνθέσεων και στίχων με ισόποσες δόσεις καυστικού χιούμορ στα όρια του Ντανταϊσμού και κοινωνικών προβληματισμών. Το 2011 σε συμπαραγωγή με την Wipe Out κυκλοφόρησαν σε μια έκδοση βινυλίου με τίτλο "Ποντικοφάρμακο".
Το 2018 ξεκινάμε μαζί με τον Vinylmania Records (SKG) τις ετοιμασίες για την κυκλοφορία του 3ου και ακυκλοφόρητου κύκλου τραγουδιών τους που έγραψαν το 1988 και ηχογράφησαν το 1991 με τον μάγο της κονσόλας Χρήστο Καριώτη-του οποίου η συμβολή στην τελική ηχητική ταυτότητα του άλμπουμ ήταν καίρια, εξερευνώντας πλέον τα μουσικά μονοπάτια του post punk ιδιώματος, με αγγλόφωνο στίχο πλέον. Στην έκδοση δόθηκε ο τίτλος "Ι think...i miss that pressure" και περιλαμβάνονται 11 τραγούδια ατόφιου πειραματικού post punk ήχου των οποίων το ηχητικό Master επιιμελήθηκε ο Γιάννη Κύρης.
Ο δίσκος κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά στον περιορισμένο αριθμό των 100 αριθμημένων αντιτύπων, περιλαμβάνει εξώφυλλο- fold out αφίσα με εικαστική επιμέλεια από την φωνή των Moot Point και εικαστικό Λία Γιόκα.