Items in Basket: 0
Thanos Anestopoulos + Ws To Telos

Anestopoulos Thanos

Thanos Anestopoulos + Ws To Telos

Label: Inner Ear

Genre: Rock / Pop

Availability

  • CD x2 Digi / Cardboard €15.99
    Out of Stock
«θυμάμαι ένας φίλος που ’φυγε νωρίς μας όρκισε
στα πιο μεγάλα μακρινά άστρα να φτάσουμε...
Και φτάσαμε.»*

Το Σεπτέμβριο του 2016 αρνηθήκαμε να τον αποχαιρετήσουμε. Γιατί, όπως συνήθως συμβαίνει με τους μεγάλους καταραμένους ποιητές που φεύγουν ξαφνικά, ο Θάνος Ανεστόπουλος θα παραμένει παρών εμπνέοντας αιώνια με την τέχνη του. Η φωνή, η μουσική, η ποίηση και η ζωγραφική του θα μας συντροφεύουν ως πολύτιμη κληρονομιά για πάντα.

Η αμήχανη στάση απέναντι στο ανέκδοτο υλικό που άφησε πίσω του, συνάντησε την παρότρυνση και αρωγή κοινών συνεργατών και φίλων και σύντομα με την επιτακτική ζήτηση του κοινού, δημιουργήθηκε η ανάγκη και η ηθική υποχρέωση να δημοσιοποιηθεί το έργο του.

Έχοντας εργαστεί με φροντίδα, πίστη και ευθύνη πάνω σε αυτό το υλικό και με την πολύτιμη συνεργασία των: Μανώλη Αγγελάκη, Στάθη Ιωάννου, Νίκου Γιούσεφ και Άκη Σπυριδάκη, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε δύο νέες εκδόσεις και μία επανέκδοση.

Δέκα ανέκδοτα κομμάτια του Θάνου Ανεστόπουλου κυκλοφορούν σε μια ειδική έκδοση διπλού cd που περιλαμβάνει και τα κομμάτια του δίσκου «Ως Το Τέλος» σε νέο mastering. Τα έξι από τα ανέκδοτα κομμάτια είναι σε δικούς του στίχους, ενώ στα υπόλοιπα έχει μελοποιήσει ποιήματα και στίχους των: Θανάση Γιαννακόπουλου, Γιώργου Ίκαρου Μπαμπασάκη, Γιώργου Μυλωνογιάννη και Ιωάννη Πολέμη. Οκτώ από αυτά τα κομμάτια κυκλοφορούν και σε album βινυλίου με τον τίτλο «Θάνος Ανεστόπουλος». Τέλος, το πρώτο προσωπικό album του, «Ως Το Τέλος», που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2012, επανακυκλοφορεί με το ίδιο artwork και το ίδιο mastering σε διαφανές βινύλιο.