Items in Basket: 0
Live Sto An Club

Sidhropoulos Pavlos & Oi Aprosarmostoi

Live Sto An Club

Label: B-otherside / Mr Vinylios

Genre: Rock / Pop

Availability

  • LP €20.99
    Out of Stock

O Παύλος Σιδηρόπουλος αποτελεί μια σπουδαία παρακαταθήκη για το ελληνικό τραγούδι αφού με τα έργα του, μας άφησε μια πολύτιμη κληρονομιά στέρεων τραγουδιών,  βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του σε αυτό  που σήμερα ονομάζουμε ελληνικό ροκ. Συνεπώς, κάθετι που αφορά την δημιουργία του και την ζωή του, εξακολουθεί να έχει ένα τεράστιο ενδιαφέρον στις μέρες μας, φωτίζοντας αθέατες μέχρι τώρα στιγμές.
Σε αυτό το πλαίσιο, ήταν τεράστια η έκπληξη της ανακάλυψης μιας πομπίνας από τον τότε ηχολήπτη του ΑΝ Μπάμπη Χαλάτση, ο οποίος έχοντας ηχογραφήσει τον Παύλο τα διήμερα 16& 17/3/1990 καθώς και 23&24/3/1990, μας προσφέρει σε πολύ καλή ηχητική ποιότητα μια εικόνα του Παύλου Σιδηρόπουλου λίγο πριν τον αδόκητο θάνατό του. Η ένταση και το πάθος του γκρουπ και του Παύλου συνολικά καθώς και η αλληλεπίδραση με το κοινό του ακούγονται καθαρά,  συμπληρώνοντας ένα μικρό ακόμα κομμάτι στο πόσο σπουδαίος performer υπήρξε.
Η B-otherSide, μετά από ηχητική επεξεργασία και καθαρισμό από τον εξειδικευμένο και έμπειρο ηχολήπτη Γιάννη Κύρη ( www.kyris.gr) κυκλοφορεί 11 από τα τραγούδια της συναυλίας σε μια αριθμημένη έκδοση βινυλίου 500 τεμαχίων, με gatefold εξώφυλλα τα οποία απεικονίζουν τις  αυθεντικές αφίσες της συναυλίας , οι οποίες μας παραχωρήθηκαν από το αρχείο του ΑΝ club.


Yellow vinyl.