Items in Basket: 0
To Gelio Twn Pollwn Ii

Sadikis Ntinos

To Gelio Twn Pollwn Ii

Label: Labyrinth Of Thoughts

Genre: Rock / Pop

Availability

  • LP €22.99
    Out of Stock
Limited edition green vinyl, 120 copies

Το 2005 ο Ντίνος Σαδίκης, κυκλοφόρησε τον τελευταίο του προσωπικό δίσκο, με τίτλο: «Το γέλιο των πολλών». Μετά από 10 χρόνια , το album επαναηχογραφείται για λογαριασμό της Labyrinth of thoughts records. Παιγμένο live στο Royal Alzheimer Hall σε παραγωγή των GeorgieBoy & Pan και με μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Σαφώς πιο επιθετική και ηλεκτρική, στην οποία κύριο ρόλο παίζουν οι δύο κιθάρες του group, αφήνοντας πίσω την ηλεκτρονική αισθητική της πρώτης ηχογράφησης. Έτσι, «Το γέλιο των πολλών ΙΙ» είναι ίσως τo μοναδικό album που κυκλοφορεί μια δεκαετία μετά την έκδοσή του σε cd για πρώτη φορά σε βινύλιο, αλλά παράλληλα αποτελείται από νέες ηχογραφήσεις των ίδιων κομματιών.



Σαν bonus επιλέχθηκαν 2 τραγούδια, το καθένα από τα οποία έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Το πανέμορφο αν και «Απαισιόδοξο τραγουδάκι» το οποίο κουβαλάει μια «Μολυβένια ιστορία» 20 και πλέον χρόνων καθώς και οι ολοκαίνουριες «Λαμαρίνες», γραμμένες από τον Στέφανο Κανελλή, μέλος στα Μαύρα Τηγάνια, group προπομπό των Εν Πλω πίσω στο 1984.



Η μπάντα που συνοδεύει σταθερά τα τελευταία χρόνια τον Ντίνο Σαδίκη αποτελείται από τους:
Πάνο Παπάζογλου & Sonny Touch – ηλεκτρικές κιθάρες, Χρήστο Παππά – μπάσο και Λάζαρο Πλιάμπα – τύμπανα. Στον ήχο ο GeorgieBoy.