Items in Basket: 0

Σάββατο 29 Αυγούστου – Record Store Day 2020 / Part 1. Διεθνής ημέρα των ανεξάρτητων δισκοπωλείων – Ειδικές κυκλοφορίες και εκπτώσεις.

Thu 27 Aug 2020
Ο θεσμός του εορτασμού της κουλτούρας των ανεξάρτητων δισκοπωλείων και το ετήσιο ραντεβού των μουσικόφιλων φέτος πραγματοποιείται τμηματικά, στις 29 Αυγούστου, 26 Σεπτεμβρίου και 24 Οκτωβρίου. «Τραυματισμένος» και αυτός από τις συνέπειες της πανδημίας, αναβλήθηκε ήδη δυο φορές (18 Απριλίου, 20 Ιουνίου) και θα πραγματοποιηθεί σε αυτές τις νέες ημερομηνίες, με την πρώτη (29 Αυγούστου), πάντως, να συγκεντρώνει τις περισσότερες από τις κυκλοφορίες που ανακοινώθηκαν.

Στο Λωτό, θα μπορέσετε να βρείτε αρκετές από τις κυκλοφορίες που εκδίδονται σε περιορισμένες ποσότητες, ειδικά για τη Record Store Day, ενώ θα υπάρχει και μια γενική έκπτωση 10%*. Φυσικά, θα είναι διαθέσιμη και η συμπαραγωγή του Λωτού με τη Fairweather Friends, το συναρπαστικό EP των Epirus Quartet “Inverse”. To EP των Epirus Quartet θα είναι διαθέσιμο και για online αγορές από το πρωί του Σαββάτου.

Η λίστα των RSD τίτλων, που θα είναι σε στοκ , θα κοινοποιηθεί στο site το πρωί του Σαββάτου. Σημειώστε ότι σε αυτούς δεν θα συμπεριλαμβάνονται οι τίτλοι που εκδίδονται ή διακινούνται από τη Warner, καθώς θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα (το ίδιο ισχύει και για τίτλους από άλλες εταιρίες, οι οποίοι επίσης θα παραληφθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων).

Μια ακόμη ιδιαιτερότητα της φετινής Record Store Day είναι ότι θα επιτρέπεται η online πώλησή των RSD κυκλοφοριών από το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε όσοι δίσκοι δεν έχουν εξαντληθεί, θα αναρτηθούν και στο site του μαγαζιού μέσα στο Σ/Κ. Οι RSD τίτλοι που θα έρχονται κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών θα κοινοποιούνται και αυτοί μέσω του site.

Θα μπορείτε να μας επισκεφτείτε το διάστημα 10.00 – 15.00. Με βάση το πρωτόκολλο που ισχύει για τα μαγαζιά λιανικής πώλησης, στο χώρο του Λωτού, μπορούν να βρίσκονται μέχρι και 7 άτομα. Θυμίζουμε, επίσης, ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ παρακαλούμε και για τη χρήση αντισηπτικού υγρού κατά την είσοδό σας.

Δυστυχώς, την ημέρα του Σαββάτου, δεν θα υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Οι φίλοι/ες εκτός Θεσσαλονίκης, μπορούν να στέλνουν e mails στο lotus@lotus.gr, τα οποία θα διαβαστούν και απαντηθούν μετά το κλείσιμο του μαγαζιού ή το αργότερο την Κυριακή.

* Δεν ισχύει για ήδη κρατημένους δίσκους.