Items in Basket: 0

Οι δίσκοι στις μέρες του κορωνοϊού 2.

Mon 16 Mar 2020
Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί οι περισσότεροι, από την Τετάρτη 18 Μαρτίου, τα καταστήματα λιανικής πώλησης θα είναι κλειστά.
Από την Τετάρτη, λοιπόν, και για όσο διαρκέσει αυτή η κατάσταση, δεν θα λειτουργούμε σαν φυσικό σημείο πώλησης, αλλά, αποκλειστικά σαν e shop. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, τις αποστολές, οι οποίες γίνονται μέσω της ACS. Οι παραγγελίες που θα λαμβάνουμε από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, θα εκτελούνται την ίδια μέρα , ενώ οι υπόλοιπες την επόμενη εργάσιμη μέρα. Στους περισσότερους προορισμούς εντός Ελλάδας, οι παραγγελίες σας παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη μέρα.
Οι φίλοι/ες Θεσαλονικείς/ιές, που δεν είναι συνηθισμένοι/ες σε αυτή τη διαδικασία στη σχέση τους με το Λωτό, μπορούν να έχουν υπ΄όψιν τους τα παρακάτω:
Mπορείτε να δίνετε τις παραγγελίες σας απ΄ ευθείας στο site του Λωτού, αφού πρώτα κάνετε εγγραφή. Μπορείτε να πληρώνετε με κάρτα, PayPal ή αντικαταβολή (πληρωμή, κατά την παράδοση του δέματος).
Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας (κατά προτίμηση) μέσω e mail στο lotus@lotus.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 260776 (ισχύει μόνο για τις πρωινές ώρες, Δευτέρα με Παρασκευή), έτσι ώστε να δώσετε την παραγγελία σας και να συνεννοηθούμε για την αποστολή. «Χονδρικά», τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ (ή 5 ευρώ, στην περίπτωση της αντικαταβολής) για δέματα μέχρι δύο κιλά, ενώ αυξάνονται 1 ευρώ ανά κιλό.

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους!

Υσ. Ειδικά, αυτή την περίοδο, θα μπορούμε να διεκπεραιώνουμε ολοκληρωμένα μόνο τις παραγγελίες που περιλαμβάνουν "in stock" τίτλους και όχι τίτλους με τις ενδείξεις «Dispatched within 1-4 working days” ή “Dispatched within 5-10 working days”