Items in Basket: 0

Οι δίσκοι στις μέρες του κορωνοϊού.

Sun 15 Mar 2020
Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τη διάδοση του κορωνοϊού, μας αναγκάζουν να προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές στη λειτουργία του «φυσικού» καταστήματος, έτσι ώστε να κάνουμε τις μεταξύ μας επαφές και συναλλαγές πιο ασφαλείς.
Το κατάστημα θα λειτουργήσει κανονικά και με το γνωστό τρόπο τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Μαρτίου, τηρώντας βέβαια τους κανόνες ατομικής υγιεινής και συγχρωτισμού. Από την Τετάρτη 18 Μαρτίου, θα γίνεται εξυπηρέτηση μόνο από την είσοδο του καταστήματος και σε συγκεκριμένες ζώνες ωρών. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται, λοιπόν, στην είσοδο, επιδίδοντας τους δίσκους που επιθυμείτε και πραγματοποιώντας και την αντίστοιχη οικονομική συναλλαγή. Αυτό θα μπορεί να γίνει όλα τα πρωινά από τη Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο, από τις 10.00 μέχρι και τις 14.00 και τα απογεύματα Τρίτης, Πέμπτης και Παρασκευής από τις 17.30 μέχρι και τις 20.00.
Στην περίπτωση που υπάρξει οδηγία για κλείσιμο των χώρων λιανεμπορίου, η εξυπηρέτηση, ακόμα και των Θεσσαλονικέων, θα γίνεται με αποστολές μέσω κούριερ*. Επειδή κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί μέσα στο επόμενο διάστημα, θα προτρέπαμε, όσοι επιθυμείτε να περάσετε από το κατάστημα (και ειδικά ίσως, όσοι έχετε κρατημένους δίσκους), να το κάνετε μέσα στις επόμενες μέρες.
Μην ξεχνάτε ότι η μουσική παραμένει ένας συναρπαστικός σύντροφος ακόμα και στις αμήχανες ή και άσχημες και δύσκολες στιγμές. Ψυχραιμία, προσοχή και υγεία για όλους!

• Αν υπάρξει τέτοια εξέλιξη, θα σας ενημερώσουμε με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες και πάλι μέσω του site.