Items in Basket: 0
Elements

Loud Silence

Elements

Label: Ikaros

Genre: Stoner / Post Metal / Industrial Rock

Availability

  • CD Digi / Cardboard €7.99
    Out of Stock
Οι Loud Silence είναι μια heavy rock μπάντα από την Αθήνα. Το trio δημιουργήθηκε το 2017 ενώ κατέληξε στην τελική του σύνθεση την άνοιξη του 2018. Αποτελούνται από τους Ανδρέα Γιαννακόπουλο, Νίκο Γιαννακόπουλο και Ιάσονα Θεριό.


Μετά από 2 χρόνια συνεχόμενων εμφανίσεων στο πλευρό αξιοσημείωτων group όπως οι Valley of the Sun, Lionize, Breath After Coma, Hidden in the Basement, Void Droid αλλά και σε σημαντικά ελληνικά events όπως τα New Long και Schoolwave Festival, είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους δισκογραφικό δημιούργημα “Elements”.


Μέσα απο αυτό θέλουν να αποτυπώσουν όλη την περίοδο της εφηβείας και ενηλικίωσης τους και να βάλουν και αυτοι το στίγμα τους στην συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική underground Πληροφορίες του νέου album

Οι ηχογραφήσεις του “Elements” έγιναν στα Eightyard Studios από τον Chris Mikko Vlachos και στα Antart Studios από τον Νίκο Κόλλια. Για τη μίξη υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Δαμιανός (Void Droid, Breath After Coma κ.α.) ενώ το mastering έγινε από τον Ιωάννη Πετρόλια. Το artwork είναι μια δημιουργία του Bewild Brother.