Items in Basket: 0
Self Report Ep

Gomez Anestie

Self Report Ep

Label: Six D.o.g.s.

Genre: Techno / Tech-House / House / Trance

Availability

  • 12" €11.99
    Out of Stock



Η 3η κυκλοφορία της six d.o.g.s records στη σειρά Gilda, η οποία εστιάζει στη σύγχρονη club-oriented, ηλεκτρονική, χορευτική μουσική, είναι το ‘Self Report’ EP του Anestie Gomez.


 


Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, ο Ανέστης Σεφεριάδης είναι resident DJ του six d.o.g.s και μέλος του Αθηναικού Booking Agency/party team Revolt!. To δισκογραφικό ντεμπούτo του περιλαμβάνει τέσσερα κομμάτια προοδευτικής minimal house μουσικής, που φανερώνουν την αγάπη του παραγωγού για καλλιτέχνες όπως οι Zip, Rhadoo, και Ricardo Villalobos.


 


Στην πρώτη πλευρά συναντάμε τα  ‘Low Flying Methods’ και ‘Gutta Percha’, απτές αποδείξεις και τα δυο της ικανότητας του Ανέστη να γράφει deep house που ικανοποιεί -ταυτόχρονα-εκπαιδευμένα αυτιά αλλά και το ίδιο το dancefloor.


 


Το ‘Certified Tourism’ στη δεύτερη πλευρά είναι quirky micro-house στα καλύτερα της, που δανείζεται μάλιστα φωνητικά από το ‘C’est Robotique’ του Soul Mekanik. Το ‘Senor Mirijasz’ κλείνει ιδανικά το EP, παρασύροντάς μας σε μυστηριώδη jazzy μονοπάτια.