Items in Basket: 0
Mapping The Invisible - Record Store Day Release

Sans

Mapping The Invisible - Record Store Day Release

Label: Poeta Negra

Genre: Electronica / Ambient / Experimental

Availability

  • LP €18.99
    Out of Stock

Ο δίσκος θα διατεθεί το Σαββάτο 18/4 μέσω του καταστήματος, ενώ περιορισμένος αριθμός αντιτύπων, θα διατεθεί για online αγορές το πρωί της ίδιας μέρας. Αυστηρά, μια κόπια για το κάθε άτομο.


Οι Sans αποτελούν ουσιαστικά ένα τρίο ηλεκτρονικού αυτοσχεδιασμού, με έδρα τη  Θεσσαλονίκη.  Με οδηγό πολύωρες ζωντανές συνευρέσεις, ηχογραφούν χωρίς κάποιο είδος προσυνεννόησης και σχεδίου. Τμήμα αυτών των συναντήσεων, αποτελούν και οι ηχογραφήσεις  του "Mapping The Invisible", που παρά τον αυθόρμητο και αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα τους, καταγράφουν ένα αξιοσημείωτο "δέσιμο" των μελών των  Sans, όσον αφορά τη μουσικές κατευθύνσεις και τις δομές των συνθέσεων.


   Οι συνθέσεις των Sans αφήνουν ένα "μεταβιομηχανικό" και "κοσμικό" απόηχο, που παίζει με το συνειδητό και το ασυνείδητο, τα μελωδικά και  αφηρημένα σχήματα, τη γαλήνη και τη βιαιότητα του ήχου, παραπέμποντας ασυναίσθητα στην τελευταία περίοδο των Coil.  Μπορείτε να ακούσετε δείγματα της δουλειάς των  Sans εδώ:  https://soundcloud.com/sansmusick/mapping-the-invisible-teaser.


  To "Mapping The Invisible" θα κυκλοφορήσει σε 100 αριθμημένα αντίτυπα σε βινύλιο, το Σαββάτο 18 Απριλίου, επίσημη ημερομηνία εορτασμού της record store day . Tην έκδοση επιμελήθηκε η εικαστικός Ράνια Εμμανουηλίδου στο Les Yper Yper.