Items in Basket: 0
Waves

Zebra Tracks

Waves

Label: Six D.o.g.s.

Genre: Rock / Pop

Availability

  • LP + MP3 COUPON €15.99
    Dispatched within 5-10 working days



Η νέα κυκλοφορία της six d.o.g.s records σηματοδοτεί ταυτόχρονα την επιστροφή στην δισκογραφία μιας από τις καλύτερες μπάντες της εγχώριας αγγλόφωνης κιθαριστικής σκηνής.


 


Το Waves είναι η νέα δουλειά των Zebra Tracks και φέρνει με χαρακτηριστική ευκολία στο νου τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της indie κιθαριστικής σκηνής των early ‘00s, πράγμα που σημαίνει πολλά για τουλάχιστον δύο γενιές μουσικόφιλων. Έπειτα από 10 χρόνια σταθερής παρουσίας παραδίδουν τον καλύτερο δίσκο της καριέρας τους ξεπερνώντας με αυτοπεποίθηση και άνεση τις δημιουργικές συμβάσεις του είδους. Στήνουν μαεστρικά μία στιβαρή rhythm section με τόσο στακάτα όσο και πιο pop χαρακτηριστικά που δένουν μεταξύ τους αποφέροντας εντυπωσιακά groovy αποτελέσματα.


 


Το post-punk προσεγγίζεται με χορευτική διάθεση και ολόκληρος ο δίσκος σφύζει από μελωδίες που κολλάνε στο μυαλό, κοφτερές κιθάρες και μελετημένους motorik ρυθμούς σε τέτοιο βαθμό που από την μία μοιάζει με μία εξαιρετική συλλογή αλεπάλληλων singles και από την άλλη με μία ενιαία μουσική ενότητα, που δεν θα αφήσει κανέναν φίλο της κιθαριστικής pop ή του post-punk ανικανοποίητο.