Items in Basket: 0
The Message Of The Prince

Galanopoulos Christos & Voulgaris Evgenios

The Message Of The Prince

Label: Private Press

Genre: Post Rock / Avant Rock

Availability

  • CD €9.99
    Out of Stock

Συναντηθήκαμε στα παιδικά δωμάτια, στα χρώματα, τους αλλοτινούς τόπους, τους ήχους και τους ρυθμούς, στο στέρεο έδαφος του παραμυθιού. Ο μικρός πρίγκιπας, μάγος των παιδικών μας εικόνων, μας ψιθύρισε ξόρκια ενάντια στη μοναξιά.
Mόνο που το ταξίδι είχε συνέχεια. Ο μικρός πρίγκιπας μεγάλωσε και ήρθε συμπορευτής μας στις ενήλικες μουσικές μας δράσεις.
Η μουσική του ονειρεύεται μέσα από τις σχέσεις μας και πέρα από αυτές. Υγραίνεται μέσα στη νοτιά των ανθρώπων
και γίνεται αέρας.
Δυναμιτίζεται στη φλόγα κρυφών και υπόγειων εντάσεων και πόθων, για να προσγειωθεί ξανά στο αποκαθαρμένο από την υπερβολή, πανηγύρι της καθημερινής δημιουργίας.
Μας πήρε πολύ χρόνο να μάθουμε να σμίγουμε μαζί του. Περισσότερο από το χρόνο που χρειάστηκε καθένας από εμάς να ταυτιστεί με τις ανάσες των μουσικών του οργάνων. Σ' αυτό το παίξιμο δεν υπήρχε χώρος για εκστατικές υπερβολές, υπνοβασίες σε τρικυμίες και ρεύματα, προσωπικές φιλοδοξίες.
Ωσάν κινηματογράφος χωρίς εικόνα, η μουσική μας σύμπραξη προβάλλει περισσότερο σαν μια ηχητική υποβολή, ένα ποιητικό σύμπαν διαφυγών του νου και των αισθήσεων, που παραδίδει συμβιωμένους χρόνους και μέλλοντες διαρκείας, ένα περιβάλλον που σε προκαλεί και σε προσκαλεί να το ενωτιστείς.

http://www.myspace.com/themessageoftheprince