Items in Basket: 0
Junglehead Stories

Distortion Tamers

Junglehead Stories

Label: Green Cookie

Genre: Rock / Pop

Availability

  • CD €8.99
    Out of Stock
 Στα τέλη του 2009 ο Κωστής Αναγνωστόπουλος οραματίστηκε την δημιουργία μιας μπάντας που θα εξέφραζε την άποψή της για το Rock&Roll της εποχής μας. Ο ίδιος συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής είναι γνωστός από τη συνεργασία του με τους Last Drive στο 7΄΄ιντσο single EELS ”RIGHT SIDE OF THE MOON/MOTHERFUCKER”, την μουσική του στην βραβευμένη στο Houston του Texas ταινία ‘’ΜΕΔΟΥΣΑ’’ του Γιώργου Λαζόπουλου καθώς και από τις συνεργασίες του στο στούντιο μα και στη σκηνή με πολλούς γνωστούς μουσικούς και συγκροτήματα σε Αθήνα και Φρανκφούρτη
Τις δυνάμεις τους μαζί του ένωσαν οι Χριστόφορος Τριανταφυλλόπουλος, βετεράνος ντράμερ με πολλά άλμπουμ και αμέτρητες συναυλίες στο ενεργητικό του με γνωστά συγκροτήματα της αθηναϊκής σκηνής όπως οι Purple overdose,οι No Man’s Land και οι Allison και ο Στέλιος Βουμβάκης, ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος μπασίστας, το ‘’φρέσκο αίμα’’ της μπάντας.
 Ενάμισι χρόνο μετά, οι Distortion Tamers ‘’δαμάζουν’’ την παραμόρφωση και με παραγωγό τον Παναγιώτη Νταβέλο μας παρουσιάζουν το ‘’Junglehead Stories’’ ως πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.
Οι ιστορίες ενός ‘’τρελαμένου’’ μυαλού, σε ένα ταξίδι μέσα από μεγαλουπόλεις, ερήμους, παραλίες με τεράστια κύματα και βιομηχανικές ζώνες. Σαρανταπέντε λεπτά γνήσιο, βρώμικο, αλήτικο R’n’R!