Items in Basket: 0

Σάββατο 12 Ιουνίου – Record Store Day 2021 / Part 1

Thu 10 Jun 2021
Σάββατο 12 Ιουνίου – Record Store Day 2021 / Part 1
Διεθνής ημέρα των ανεξάρτητων δισκοπωλείων – Ειδικές κυκλοφορίες και εκπτώσεις.

Ο θεσμός του εορτασμού της κουλτούρας των ανεξάρτητων δισκοπωλείων και το ετήσιο ραντεβού των μουσικόφιλων φέτος πραγματοποιείται τμηματικά, στις 12 Ιουνίου και 17 Ιουλίου.

«Τραυματισμένος» και φέτος από τις συνέπειες της πανδημίας, γίνεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, με τα προβλήματα να αυξάνονται από το Brexit, μια και αρκετοί τίτλοι από βρετανικά labels, είτε δεν θα έρθουν καθόλου, είτε θα έρθουν με καθυστέρηση, μια και οι εκτελωνιστικές διαδικασίες, καθυστερούν την «απελευθέρωση» των δεμάτων.

Στο Λωτό, θα μπορέσετε να βρείτε αρκετές από τις κυκλοφορίες που εκδίδονται σε περιορισμένες ποσότητες, ειδικά για τη Record Store Day, ενώ θα υπάρχει και μια γενική έκπτωση 10%.

Η λίστα των RSD τίτλων, που θα είναι σε στοκ , θα κοινοποιηθεί στο site το πρωί του Σαββάτου, ενώ αναμένουμε, επίσης, ένα αρκετά μεγάλο αριθμό των RSD κυκλοφοριών μέσα στις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν.

Μια ακόμη ιδιαιτερότητα της φετινής Record Store Day είναι ότι θα επιτρέπεται η online πώλησή των RSD κυκλοφοριών από το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε όσοι δίσκοι δεν έχουν εξαντληθεί, θα αναρτηθούν και στο site του μαγαζιού μέσα στο ΣΚ. Οι RSD τίτλοι που θα έρχονται κατά τη διάρκεια των επόμενου διαστήματος, θα κοινοποιούνται και αυτοί μέσω του site.

Θα μπορείτε να μας επισκεφτείτε το διάστημα 10.00 – 15.00. Να θυμίσουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ παρακαλούμε και για τη χρήση αντισηπτικού υγρού κατά την είσοδό σας.

Δυστυχώς, την ημέρα του Σαββάτου, δεν θα υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Οι φίλοι/ες εκτός Θεσσαλονίκης, μπορούν να στέλνουν e mails στο lotus@lotus.gr, τα οποία θα διαβαστούν και απαντηθούν μέσα στο ΣΚ.

* Δεν ισχύει για ήδη κρατημένους δίσκους.