Items in Basket: 0

Οι δίσκοι στις μέρες του κορωνοϊού 4.

Sat 09 May 2020
Από τη Δευτέρα 11 Μαϊου, το φυσικό κατάστημα ξεκινάει και πάλι τη λειτουργία του και φαίνεται να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε πιο γνώριμες συνθήκες.

Παρόλα αυτά οι δυσκολίες στο διεθνές κύκλωμα παραγωγής και διανομής δίσκων συνεχίζουν να υφίστανται και ίσως ακόμα πιο έντονα. Μερικές από τις κεντρικές χώρες (κυρίως Αγγλία και ΗΠΑ) αυτής της αλυσίδας, αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν μπλοκαρισμένες και οι αντίστοιχες εταιρίες, είτε είναι κλειστές, είτε υπολειτουργούν. Στο μεγαλύτερο μέρος του ευρωπαϊκού νότου, βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες σε μια πιο σταθερή λειτουργία, αλλά είναι ορατές οι ασυνέχειες από το σπάσιμο της αλυσίδας. Πολλές από τις κυκλοφορίες συνεχίζουν να αναβάλλονται, οι διανομείς δεν έχουν την κατάλληλη τροφοδότηση από τις δισκογραφικές εταιρίες, ενώ η διακοπή πολλών πτήσεων φέρνει καθυστερήσεις στη μεταφορά των εμπορευμάτων από χώρα σε χώρα.

Καθώς η άρση της καραντίνας στη χώρα μας, εδώ και λίγες μέρες, έχει δημιουργήσει ένα κλίμα χαλαρότητας , δεν πρέπει να ξεχνάμε την αιτία που έχει δημιουργήσει όλη αυτή τη δυσλειτουργία, που δεν είναι άλλη, από έναν έντονα μεταδοτικό ιό. Το δισκοπωλείο «Λωτός» θα είναι και πάλι ανοικτό από τις 11/5, προσπαθώντας, όσο είναι εφικτό, να κρατήσει κάποιους κανόνες ασφαλούς λειτουργίας για όλους μας. Στο χώρο μας και με βάση το εμβαδόν του, επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία μέχρι και επτά ατόμων. Θα φροντίσουμε να υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά υγρά και γάντια και θα παρακαλούσαμε, όσοι μας επισκεφτείτε, να φροντίσετε να κρατάτε την απόσταση ασφαλείας και όσοι ψάξετε στα ράφια, να φοράτε μη χρησιμοποιημένα από πριν γάντια (όσοι δεν έχετε, μπορείτε να παίρνετε από αυτά που θα είναι διαθέσιμα στο χώρο) ή να χρησιμοποιείτε αντισηπτικό υγρό πριν και μετά την «περιήγησή» σας.

Επίσης, με βάση τις οδηγίες λειτουργίας, θα έχουμε και μια μικρή αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας και θα ανοίγουμε στις 10.00 π.μ., αντί στις 9.00 π.μ. , οπότε το ωράριο λειτουργίας για την επόμενη περίοδο θα είναι το παρακάτω

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10.00 – 15.00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10.00 – 14.30, 17.00 – 21.00