Items in Basket: 0

50 χρόνια ECM RECORDS: Προσφορά στον κατάλογό της και συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Mon 11 Feb 2019
Το σημαντικότερο, ίσως, ευρωπαϊκό jazz (και όχι μόνο) label συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια δημιουργικής λειτουργίας , συνεχίζοντας να προσφέρει υψηλής ποιότητας έργα, τόσο από άποψη σύνθεσης και αισθητικής, όσο και άποψη παραγωγής και ήχου.
Η ECM θα γιορτάσει τα 50 της χρόνια με διάφορες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, ξεκινώντας με το ετήσιο συνέδριο της, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 1-3 Μαρτίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Κορυφαία στιγμή των εκδηλώσεων που θα περιβάλλουν αυτό το τριήμερο είναι η συναυλία που θα γίνει το Σάββατο 2 Μαρτίου στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης με τη συμμετοχή τριών νέων καλλιτεχνικών προτάσεων της Εταιρείας: Mats Eilertsen Trio, Elina Duni και το κουαρτέτο του Σωκράτη Σινόπουλου.
Στα πλαίσια αυτού του εορτασμού, προσφέρουμε, μέχρι και τις 3 Μαρτίου, τις κυκλοφορίες της με έκπτωση 10%. Όσον αφορά τις διαδικτυακές παραγγελίες, αυτή η έκπτωση δεν θα υπολογίζεται αυτόματα από τα σύστημα του site, αλλά θα γίνεται επιστροφή του αντίστοιχου ποσού στην περίπτωση των προπληρωμένων (κάρτες, PayPal) παραγγελιών ή αφαίρεση αυτού του ποσού στην περίπτωση των αντικαταβολών.