Items in Basket: 0

Σάββατο 21 Απριλίου – Διεθνής ημέρα των ανεξάρτητων δισκοπωλείων – Ειδικές κυκλοφορίες, εκπτώσεις και εκδηλώσεις.

Fri 20 Apr 2018
Ο θεσμός του εορτασμού της κουλτούρας των ανεξάρτητων δισκοπωλείων και το ετήσιο ραντεβού των μουσικόφιλων πραγματοποιείται φέτος το Σάββατο 21 Απριλίου .
Στο Λωτό, θα μπορέσετε να βρείτε αρκετές από τις κυκλοφορίες που εκδίδονται σε περιορισμένες ποσότητες, ειδικά για τη Record Store Day, ενώ θα υπάρχει και μια γενική έκπτωση 10%*.
Η λίστα των τίτλων, που θα είναι σε στοκ , θα κοινοποιηθεί στο site το πρωί του Σαββάτου. Μετά από μία εβδομάδα, όσοι τίτλοι είναι ακόμα διαθέσιμοι , θα διατεθούν και για online πώληση. Οι RSD τίτλοι που θα έρθουν κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών θα κοινοποιηθούν και αυτοί μέσα στο επόμενο διάστημα.
Θα μπορείτε να μας επισκεφτείτε το διάστημα 10.00 – 17.00 **, ενώ τα dj sets που συνδιοργανώνονται με τη Soulfood, θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 11.00 - 16.30.
Δυστυχώς, την αυριανή ημέρα δεν θα υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Οι φίλοι/ες εκτός Θεσσαλονίκης, μπορούν να στέλνουν e mails στο lotus@lotus.gr, τα οποία θα διαβαστούν και απαντηθούν μετά το κλείσιμο του μαγαζιού ή το αργότερο την Κυριακή.
* Δεν ισχύει για ήδη κρατημένους δίσκους.
** Επειδή, θα γίνει παραλαβή rsd κυκλοφοριών, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ΔΕΝ θα ανοίξουμε στις 9.00, όπως συνήθως, αλλά στις 10.00. Παρακαλούμε ΜΗΝ έρχεστε πριν τις 10.00. Το μαγαζί θα είναι κλειστό και θα τακτοποιούμε την παραλαβή της τελευταίας στιγμής.